Elin blev opslugt af Mira-bogen

Elin er 8 år gammel og én af de mange børn, som er med i Børnepanelet. I Børnepanelet læser vi en masse bøger og kommer med anbefalinger, fordi vi synes, det er en god idé at inspirere hinanden. Elin har læst bøgerne om Mira - senest bog nummer tre: MIRA #KREAKLUBBEN #FAMILIE #KYS.

Elin fra Børnepanelet 

Elin siger:
"Mira 3 er en god fortælling om venskab, familie, irriterende lillebrødre og en lille smule kærlighed. Den handler om Mira og hendes tre venner, som har en kreaklub, men pludselig bliver Mira i tvivl om, om hendes far nu i virkeligheden også er hendes far, for hun ligner ham jo ikke rigtigt. Samtidig bliver hun også lidt forelsket i en af sine veninders fætter. Sammen med Liva prøver hun at finde ud af, om hendes mor var kærester med andre på det tidspunkt, hvor hun blev gravid med Mira. Jeg kan godt lide bogen, fordi det er en tegneserie, fordi den handler om venskab, fordi den er sjov, og fordi den handler om, at man kan komme i tvivl om ting og finde ud af, at man har tænkt helt forkert, men godt kan gøre det godt igen. Jeg blev helt opslugt af bogen og læste den på under en dag. Da jeg var færdig, var jeg ærgerlig over, at den allerede var slut."

MIRA #KREAKLUBBEN #FAMILIE #KYS er tredje bind i den Orlapris-belønnede tegneserie. I serien er der også masser af flotte illustrationer. 

Hør Elin fortælle om bogen:

 

Jeg blev helt opslugt af bogen og læste den på under en dag.