Lara kan bedst lide sjove bøger, og Mugge er virkelig skæg!

Lara er 10 år gammel og én af de mange børn, som er med i Børnepanelet. I Børnepanelet læser vi en masse bøger og kommer med anbefalinger, fordi vi synes, det er en god idé at inspirere hinanden. Lara har læst bogen: MUGGE OG VEJFESTEN.

Selvom Mugges forældre skal skilles, så er der stadig alt muligt skægt i bogen 

Lara  

Lara siger:

"Jeg har læst MUGGE & VEJFESTEN, og jeg synes den har været god, sjov og spændende. Jeg vil give den fem stjerner, for det er en af mine yndlingsbøger. Den er for det meste ret sjov, men også lidt trist indimellem.

Selvom Mugges forældre skal skilles, så er der stadig alt muligt skægt i bogen. Fx stråler Mugge hver gang, han finder ud af, at han godt kan det med vejfesten. Og Weirdoen er sjov, Sophia og femlingerne er virkelig sjove, de hedder Allan, Allan, Allan, Allan og Allaaaaan! De laver sådan nogle sindssyge ting.

Jeg vil anbefale den til børn, der godt kan lide sjove bøger. Og så vil jeg anbefale den til børn fra 8-12 år. Og så kan ens forældre også læse den højt for en. Fordi jeg tror, der er mange børn, som er lidt mindre, der synes det er sjovt at få læst den højt, for ens forældre kan også finde ud af at lave mærkelige stemmer og sådan noget."