Sille har læst en fodboldbog

Til sommer er der EM i Danmark. Sille er fodboldfan, og derfor har hun brugt ventetiden til sommer på at læse fodboldserien om Victor.

Det er Lars Lars Bøgeholdt Pedersen, der har lavet fodboldbøgerne, og i to bøger kan man komme med ind i et sjovt fodboldunivers. Og Sille på 10 år er særligt begejstret for en speciel funktion i bøgerne:

"Jeg synes, at Victorbøgerne er rigtig gode og sjove. Specielt fordi man selv kan bestemme handlingen i bogen. Det kan man også se på forsiden. Der er et lille mærke, hvor der står ”du bestemmer handlingen”. Jeg tror, at bøgerne kan være sjove for både drenge og piger," siger Sille.

 

Sille fra Børnepanelet 

I PÅ HOLDET drømmer Victor om at spille på 1. holdet. Men der er mange ting, der kan være med til at bestemme, om det går i opfyldelse. Skader, kampform, uvenskab, dårlig teknik, træneren, osv. Victor kommer til at stå over for en masse valg, og DU skal hjælpe ham med at tage de rigtige beslutninger.

I DRIBLEKONGEN skal Victors fodboldhold spille i en stor turnering, hvor Victor kan vise sig frem. Men fodbold er et holdspil, så skal han spille for holdet eller sig selv? 

I Lars Bøgeholdt Pedersens serie om Victor PÅ HOLDET og DRIBLEKONGEN er du selv med til at bestemme handlingen og har indflydelse på, om Victors fodbolddrømme kommer til at gå i opfyldelse. Velegnet til selvlæsning fra 9 år.

Den er sjov, fordi man selv kan bestemme handlingen i bogen