34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 399 kr.

Vi er ret heldige her i Danmark!

Buster på 10 år har læst om 100 børn fra hele verden sammen med sin mor. Han bemærkede især, at mange børn ligesom ham selv, elsker Mickey Mouse og LEGO. Men også at det ikke helt er alle børn, der har det så godt, som vi har her i Danmark.

Jeg hedder Buster, jeg er lige fyldt 10 år og går i 4. klasse. Jeg bor i Valby med mine forældre og min lillebror Hannibal på 3 år.
Jeg går til spejder med en masse af mine venner, spiller guitar med min farmor (har lige lært at spille Vuffeli-vov) og så elsker jeg at tegne og lave krea-ting. Min livret er pizza og min yndlingsfarve rød, og så nyder jeg at sove rigtig længe.

"I bogen om 100 børn skal man forestille sig, at der kun er 100 børn i hele verden. Det er en god måde at forklare om alle børn i verden på. Bogen fortæller om mange forskellige ting, hvor man sammenligner, hvordan børn har det – for eksempel hvor mange børn der har strøm derhjemme, hvor mange børn der kender Mickey Mouse, og også hvor mange børn der er gift – det er ret vildt, at der er børn i andre lande der allerede skal giftes, og også have børn, mens de selv er børn. Jeg er glad for, at det er anderledes i Danmark.Da vi læste bogen, lærte jeg, at det ikke er alle børn der har det, ligesom vi har det her i Danmark. Det er for eksempel ikke alle børn, der får mad eller har et hjem. Jeg vil anbefale denne bog til alle. Det er en god idé at læse den sammen med sine forældre, så man kan snakke om de ting, der står i bogen, mens man læser."

Tænk, at kun halvdelen af alle børn har internet, pyh!

Se flere anbefalinger