34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 499 kr.

Lær at tælle til 10 på kinesisk!

Elin Elin på 10 år har læst BØRN I ANDRE LANDE, og hun er meget optaget af alt den spændende og sjove information om børn, der bor langt væk fra Danmark. Jeg hedder Elin og går i fjerde klasse. Jeg synger i kor, spiller fodbold, tegner og danser i min fritid. Jeg ønsker mig en kanin som kæledyr!

I bogen BØRN I ANDRE LANDE kan I finde ud af, hvordan det er at være barn i forskellige lande. Børnene fra de forskellige lande fortæller historier og facts om deres land. Elin siger om bogen: "Det er en rigtig god bog, fordi den er meget lærerig, og det er spændende for eksempel at lære, hvordan man tæller til 10 på kinesisk. Det er også meget sjovt at høre om andre børn, og hvordan de har det i forhold til her i Danmark. Nogle steder har de nogle sjove traditioner, og det synes jeg er fedt at lære om. Jeg synes også, det er meget spændende at lære om de forskellige landes flag, og hvad de symboliserer."
Det er fedt at lære om andre landes traditioner I bogen BØRN I ANDRE LANDE lande kan I besøge 13 forskellige lande og høre om, hvordan det er at være barn der. I hvert land hører I to historier fra børn, og så får I masser af sjove facts og spændende information om landenes kultur og historie, ligesom I kan lære at tælle til ti på landets sprog. 
Det er fakta for børn, og det er bestemt ikke kedeligt.