34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 499 kr.

Læs godnathistorier, som alle sammen er sjove

Theo er mit navn. Jeg er 6 år og bor i København sammen med mine forældre og min lillesøster Hannah. Jeg elsker lego, at se Olsenbanden, at lege med mine venner, at høre historier og at bygge ting af fx pap, træ og gaffatape.

Den sjoveste historie er dem alle sammen!

Theo på 6 år har læst CARLSENS GODNATHISTORIER med fortællinger af blandt andre H.C. Andersen og Kim Fupz Aakeson. Læs, hvad Theo synes om de velkendte eventyr og populære nyklassikere.

"Det er en bog med godnathistorier. Det er forskellige slags historier. Og den sjoveste historie er dem alle sammen og især "Victor Banan". Han er en abe, der kun kan lide appelsiner. "De grimme børn" er en fjollet historie, hvor de bare siger, at de alle sammen er grimme og ikke bruger deres navne, selvom de godt kender dem. Det er fjollet og sjovt. "Fyrtøjet" er også en god historie, og to af hundene ligner ugler. Rasmus Klump er lidt kedelig, og "Meget mærkelig morgen" er også fjollet, men den har vi ikke læst endnu." – Theo 6 år.

 

Theo

 

Den bedste afslutning på en dag i et børneliv er uden tvivl en dejlig godnathistorie. Med CARLSENS GODNATHISTORIER får I 6 skønne historier, så med lidt god vilje er der styr på det meste af ugens godnatlæsning.


CARLSENS GODNATHISTORIER er en sjov og hyggelig samling af både velkendte eventyr og populære nyklassikere. I får både H.C. Andersen og Brødrene Grimm, og så kan I læse om, hvordan aberne kom til at holde så meget af bananer. I får også hele to fabelagtige fortællinger af Kim Fupz Aakeson, og ikke mindst får I en superfin historie med Rasmus Klump, der møder en rigtig tudeprins. Den historie kan I sagtens bruge som afsæt til en snak om, hvornår – hvis nogensinde - det er passende at få en mental nedsmeltning fx over en brun plet på et æble.

Historierne er alle illustreret, og det gør bogen dejligt varieret, også hvis du lader dit barn bladre i bogen og selv vælge aftenens godnathistorie. Alle historierne er et gensyn værd, så når I har læst bogen til ende, skader det såmænd ikke at starte forfra.