34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 499 kr.

Far med superkræfter

Carl på 5 år har læst Rasmus Seebachs debut-børnebog HOLGIS OG FAR, og han er allermest vild med Holgis’ seje super-far, og at Holgis kan rappe.

Carl Jeg hedder Carl, og
jeg er 5 år gammel. Jeg bor på Møn med min mor og far, min lillebror, min hund, Bardo, og mine tre katte, Plus, Minus og Mivsen. Min familie bor på en gård, og vi har vores egen mark og skov. Jeg er vild med traktorer, at hoppe på trampolin og at lege med Pokémonkort.

Med HOLGIS OG FAR er Rasmus Seebach sprunget ud som børnebogsforfatter. Fortællingen handler om Holgis og hans lidt utjekkede far, der sover alt for længe, brænder maden på og glemmer aftalerne i børnehaven. Heldigvis reddes Holgis’ klodsede far af en hiphopkasket med tusind farver, der giver ham superkræfter. Carl blev hurtigt imponeret af Holgis’ far, og hvordan han i bogen bl.a. redder Holgis fra et kagemonster. Carl siger: "Det er en af mine allerbedste bøger. Faren er supersej, fordi han har superkræfter. Det er en megacool bog, fordi Holgis er god til at rappe. Det er også sejt, at faren redder dem i bageren fra kagemonstret.". Rasmus Seebachs historie er inspireret af de oplevelser, han selv har haft med sin søn Holger.
Det er en af mine bedste bøger
HOLGIS OG FAR
Rasmus Seebach står bag den søde bog om Holgis og hans far, der sover for længe, brænder havregrøden på og glemmer, at der er fastelavn i børnehaven. Men hvad gør det, når han har en kasket med tusind farver, som giver ham superkræfter?