34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 499 kr.

Vinter med Mimbo Jimbo

Edison fra Børnepanelet har læst om det gående hus, der mest af alt ligner en kæmpe edderkop, og en lille magisk klokke i MIMBO JIMBO OG DEN LANGE VINTER

Det sjoveste er at kigge på billedet af det gående hus, fordi det ligner en edderkop

Bogen handler om Mimbo Jimbo, som hører en tone i luften og så begynder det at sne. Mimbo Jimbo vil gerne have fat på sine venner, så han graver en tunnel gennem sneen til dem. Bagefter følger Mimbo Jimbo og vennerne store fodspor i sneen. De kommer fra et gående hus. Og så finder de en lille magisk klokke. Når Mimbo Jimbo slår på klokken, så begynder det at sne igen. De går ind i huset med ben på og når Mimbo Jimbo trækker i et håndtag, så begynder huset at gå.

Det er sjovt, når de finder tre numser, der stikker op ad sneen, det er Tapiren, Giraffen og krokodillen. Sammen finder de en mystisk kæmpemaskine med spejle og tandhjul. Ved siden af står en lille mand og et grønt telt. De hjælper manden med at starte maskinen, og når de slår på klokken, så lyder der højt et ”kliiing” og der kommer bølger af lyde over alt. Så ser de noget glimtende i luften, det er Vinterens ånd. Ånden flyver lige igennem dem og giver et ordentligt sus. Nu begynder sneen at smelte!