34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 499 kr.

Klassisk musik for de små

Børnepanelet - William Villum på 3 år har læst MIN KONCERTBOG MED KLASSISK MUSIK sammen med sin mor og storebror, og han var ret så vild med de gode melodier og lyset, der kan blinke.

Mit navn er Villum, og jeg er 3 år gammel. Jeg bor på en ø, der hedder Møn, med min mor, far og storebror. Vi har både en hund og tre katte. Jeg elsker at bygge LEGO, få læst godnathistorie og lege med min storebror i haven. Jeg er god til at finde på sjove lege og opfinde ting

MIN KONCERTBOG MED KLASSISK MUSIK præsenterer de små for Beethoven, Mozart og Chopin i en flot illustreret og sjældent nuttet version. I bogen kan man lytte til seks klassiske musikværker, kigge på billeder og se lyset blinke i takt med musikken.

Jeg kan bedst lide melodien med svanerne
Villum siger om bogen: "En bog med musik. Det bedste er at trykke, så der kommer melodier. Det ser fint ud med lys, der blinker. Jeg kan bedst lide melodien med svanerne, og min storebror kan bedst lide melodien med stjernerne. Jeg ønsker mig også bogen på bagsiden, der hedder MIN LILLE VIVALDI". Det skal også siges, at Villums forældre synes, det er dejligt med en pause fra bøger, hvor der kommer dyrelyde eller traktorlarm ud, når man trykker.