34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 399 kr.

BIG BANG var helt lydløst

Buster har brugt sommeren på, at blive klogere på en masse mellem himmel og jord. Han har læst Sigurd Barretts meget tykke og spændende bog om naturvidenskab.

Jeg hedder Buster, jeg er 10 år og er lige startet i 5. klasse. Jeg bor i Valby med mine forældre og min lillebror Hannibal på 3 år. Jeg går til spejder med en masse af mine venner, spiller guitar med min farmor og så elsker jeg at tegne og lave krea-ting. Min livret er pizza, min yndlingsfarve er rød og så nyder jeg at sove rigtig længe.

Jeg har, sammen med min mor, læst denne ret tykke bog. Men selvom den er tyk, og handler om vildt mange forskellige ting, så kan man huske det meste bagefter, den er nemlig forklaret på en sjov måde – man bliver klog af denne bog. Fx har vi haft om fotosyntese i skolen, men jeg forstår det bedre nu, pga. af den måde det bliver forklaret. De bedste afsnit var BIG BANG, som åbenbart var helt lydløst og det om mennesket – hvor vi kommer fra. Tænk, at vi med tiden har fået mindre kæber, så der er blevet mere plads til mere hjerne, som kunne udvikle sig, fordi vi begyndte at spise mere varieret. Altså både kød, frugt og grønt. Og så er det også ret sjovt at Sigurd (forfatteren) skriver om ukrudt i sin have i afsnittet om naturens kredsløb – han bor nemlig lige ved siden af min farmor og farfar, og jeg er gået forbi hanshave mange gange – han har endda græs og ukrudt på taget af sit hus. Jeg vil anbefale alle, der gerne vil være klogere, at læse denne bog.

Man føler sig mega klog, når man har læst denne bog! 

Se flere anbefalinger