34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 499 kr.

Vovserne til undsætning!

Carl på seks år har læst de skønne historier om de modige PAW Patrol-vovser. Han er vild med brandhunden Marshall og synes, at alle historierne er sjove og gode at læse før sengetid.

Carl  
Jeg hedder Carl, og jeg er seks år gammel. Jeg bor på Møn med min mor og far, min lillebror, min hund, Bardo, mine tre katte, Plus, Minus og Mivsen og mine kyllinger. Min familie bor på en gård, og vi har vores egen mark og skov. Jeg er vild med traktorer, at hoppe på trampolin og at lege med Pokémonkort.

De 9 historier i PAW PATROL 5 MINUTTER I PUTTETID er korte fortællinger, der er hyggelige som godnathistorier eller til en kort puttestund i sofaen. Carl på 6 år elsker at høre om Ryder og hans super-vovser, der altid kommer til undsætning, hvis der opstår problemer i Adventure Bay. Vovserne graver bl.a. efter guld og er på kapløb i en luftballon. Carl siger: “Den bedste historie i bogen er Teak-vov-do. Det er godt, at Paw Patrol vinder over kattene. Det er et sejt trick, brandhunden Marshall kan. Hans hus kan forvandles til en brandbil. Det er ret så spændende, når vovserne møder et rumvæsen. Alle historierne er megagode”
Alle historierne er megagode!
PAW PATROL 5 MINUTTER I PUTTETID er 9 skønne højtlæsningshistorier om vovserne i PAW Patrol. Dit barn vil elske at høre om Ryder og hans team af hjælpsomme hvalpe, der både graver efter guld, møder et rumvæsen og hjælper borgmester Godglad med at vinde årets luftballonkapløb.
Historierne fungerer fint som godnathistorier, men kan også bare læses, når man har brug for fem minutters sofahygge. 

Se flere anbefalinger