34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 399 kr.

Jeg vil også finde dyr på stranden

Næsten 100 år efter de første historier om Peter Plys blev udgivet, har Jane Riordan digtet 10 nye historier om Plys, Jakob og alle deres venner. Lisa på seks år synes, at der var mange spændende øjeblikke i bogen.

Jeg hedder Lisa, jeg er 6 år og bor hver anden uge med min mor, storesøster Maggie 12 år og storebror Edison 9 år på Sluseholmen, og hver anden uge med far og de to søskende på Frederiksberg. Jeg elsker at tumle med storebror i sofaen, lære nye TikTok-danse af storesøster, eller stå på hænder, når jeg ikke går til klatring i Boulders Sydhavnen.

"Drengen i historien lavede et kæmpe nys, og Peter Plys troede, at det var et monster, fordi det lød så højt. Plys og Grisling kravlede op i sengen, og så var det drengen, som var sådan syg-agtig, og det var derfor, han lød som et monster! Det mest spændende i bogen var, da Plys klatrede på dinosaurussen. De var på museum og så troede Plys, at et dinosaurus-skelet var en stige! Så han klatrede op, men så gled han og rutsjede hele vejen ned på dinosaurushalen,” fortæller hun.

Det første ord jeg selv har læst fra denne bog var 'bump' 

Se flere anbefalinger