34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 499 kr.

Dyr er vilde, seje og også lidt klamme

Buster på 9 år har quizzet i SEBASTIANS STORE QUIZ OM DYR sammen med sin ven Asger.
Han var især vild med, at man kan læse lidt ad gangen, hive den frem, når man har venner på besøg, og at man nemt kan vinde over sine forældre, når man quizzer om dyr.

Buster-anbefaler-Sebastians-store-quiz-om-dyr

 

Jeg hedder Buster og bor i Valby med mine forældre og min lillebor Hannibal på 2 år. Jeg går til spejder og spiller guitar med min farmor, og så elsker jeg at tegne og lave krea-ting. Jeg har læst denne bog sammen med min ven Asger, som ligesom jeg er 9 år og går i 3. klasse. Vi laver alt muligt sammen – LEGO, gamer, bager pandekager og griner rigtig meget!

Denne store quizbog har en masse spørgsmål om dyr, faktisk 1000 spørgsmål. Det er ikke en bog, man behøver at læse på en gang, men den er rigtig god at læse et par sider i ad gangen og quizze med sine venner, forældre eller bedsteforældre – som man i øvrigt ret nemt kan vinde over.

Jeg vil anbefale denne bog til alle, som kan lide dyr - både børn og voksne - og egentlig også til dem, som ikke kan, for så kan de nok efter at have quizzet i denne bog.

Der er mange spørgsmål, som er svære, men så lærer man mere om dyr. Fx anede jeg ikke, at den indiske kobra dræber op til 25.000 mennesker om året, eller at mursejleren kan flyve i søvne, men det ved jeg nu, og det er fedt også at vide de lidt mere specielle ting om dyrene – som jo er ret seje! Og også lidt klamme indimellem – fx kan tudseleguanen sprøjte blod ud af øjnene. Yeiks!

Jeg vil anbefale denne bog til alle, som kan lide dyr - både børn og voksne - og egentlig også til dem, som ikke kan, for så kan de nok efter at have quizzet i denne bog.


Om SEBASTIANS STORE QUIZ OM DYR:

Faktisk er det den indiske kobra, der slår flest mennesker ihjel. Hele 25.000 om året! Det spørgsmål er ét blandt mange andre spørgsmål, du finder i Sebastian Kleins dyrequiz. Med i alt 100 forskellige kategorier og lærerige svar er Sebastians store quiz om dyr en spændende måde at lære verdens dyr endnu bedre at kende på, mens man dyster med familie og venner.

Sebastian Klein er kendt i hele Danmark for sine sjove børneprogrammer, hvor han entusiastisk fortæller om sin store viden om dyr og insekters fascinerende verden.