34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 399 kr.

Maskinerne er flotte og seje

Arthur på 3 år har læst SEJE MASKINER sammen med sin onkel Gustav, og Arthur var helt vild med de seje maskiner, som ligner de legebiler og -maskiner, han har selv.


Mit navn er Arthur, og jeg er 3 år gammel. Jeg bor i Charlottenlund med min mor og far, og min farmor og onkel bor lige ved siden af, det er hyggeligt. Jeg elsker at spille og lege med klaver og guitar med min mor og far. Jeg går også en masse ture i skoven og på stranden, hvor jeg elsker at samle sten og grene.

I bogen SEJE MASKINER kan I komme helt tæt på store, larmende maskiner som bulldozere, gravemaskiner og traktorer. Arthur synes maskinerne havde nogle flotte farver, og han var især vild med den store grønne bulldozer. Efter Arthur havde læst bogen én gang, skyndte sig at løbe ind til sit legetæppe, hvor han fandt sine gravkøer og store traktor frem, og legede med dem, imens onkel Gustav læste bogen højt igen. Den var et kæmpe hit. Arthur synes, alle maskinerne er seje og flotte, og han vil gerne læse mere om dem – og mon ikke han skal med sin mor og far ud at lede efter maskiner, der ligner dem i bogen?

Se, den store traktor ligner min vroom, vroom 

Se flere anbefalinger