34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 399 kr.

Ingen grund til at skamme sig

Børnepanelets gæsteanmelder Nor fra Instagram-profilen @norogfarlaeser har læst de illustrerede udgaver af bøgerne om Skammerens datter. 

10-årige Nor og hans far Jakob anmelder bøger på Instagram på profilen @norogfarlaeser. Sidste år blev de sammen kåret til Årets bedste bogblogger. 

Nor var til en start ikke super-begejstret, da hans far begyndte at læse Skammerens Datter højt: 
”Jeg havde set noget af filmen og syntes ikke, den var god. Men det ændrede sig hurtigt, da vi kom ind i bogen. Skammerens Datter handler jo om 10-årige Dina, der bliver hvirvlet ind i et kup, hvor den onde Drakan slår fyrstefamilien ihjel og overtager tronen. Dina kan lige som sin mor se ind i enhvers sjæl og trække alt det frem, de skammer sig over. Det er noget alle frygter, men også noget hun er nødt til at skjule. Historien bliver lynhurtigt spændende og er en blanding af fantasy og krimi. Vi læste de illustrerede udgaver af Skammerens Datter og Skammertegnet. Det er Emil Landgreen, der har illustreret dem, og han er vildt dygtig. Sjældent har drager set så skræmmende og realistiske ud, og hver eneste illustration leger med lys og skygge og er fyldt med detaljer. Det var virkelig sjovt at sidde og snakke om dem sammen med min far.”

Dragerne ser så skræmmende og realistiske ud.

Se flere anbefalinger