34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt kun 29,95 kr.

Ella på 10: Den er spændende

Ella fra Børnepanelet har læst tredje bind i Lars Daneskovs sjove og rørende serie om de to venner Lulu og Otto og den magiske ønskesten.

Jeg hedder Ella og jeg har læst STENFJÆS SIGER STOP. Jeg synes, at den er rigtig god for børn at læse, fordi den er rigtig spændende, og jeg håber, ar den bliver til en film en dag. Hvis jeg skulle give den stjerner, hvor seks var det bedste, så ville jeg give den fem, fordi jeg synes, at den er rigtig god.

Jeg synes, det er en god alder at læse bogen i, når man er 7-9 år 

Ella

 

Det handler bogen om:
Lulu passer godt på sin magiske ønskesten, Stenfjæs. Hun bruger ham kun til at opfylde små ønsker som at score flest mål i fodbold eller flere vingummier i slikskålen. Men da Lulus lillebror Morgan ved et uheld får fingrene i Stenfjæs og med sine vrøvleord kommer til at ønske, bliver der vendt op og ned på alting.

STENFJÆS SIGER STOP er en rablende fortælling om klovne og scorekarle, banditter og forvoksede babyer, og om hvor galt det kan gå, når en tunghør ønskesten kommer i de forkerte hænder. er en rablende fortælling om klovne og scorekarle, banditter og forvoksede babyer, og om hvor galt det kan gå, når en tunghør ønskesten kommer i de forkerte hænder.

Tredje og sidste bog i Lars Daneskovs serie om Lulu og Otto og den magiske ønskesten Stenfjæs.