Events

GYLDENDAL LIVE inviterer dig på en bred vifte af litterære arrangementer til fordelagtige klubpriser.

Kommende begivenheder

Fra klassiske forfattermøder med aktuelle forfattere til arrangementerne med alt fra gamle vinylplader, gode middage, strikning og portvin.

Som medlem i bogklubben er du ofte sikret rabat på arrangementerne!

Brug rabatkoden: bogklub

Alice Munro - oplæsning ved Ida Jessen

18. marts kl. 18

Gyldendal fylder i år 250, og derfor har vi besluttet os for at hylde læselysten. Denne aften har vi inviteret forfatter Ida Jessen ind.
Ida Jessen har skrevet forord til og oversat den senest udkomne novellesamling af Alice Munro 'Noget jeg gerne vil sige'.
Ida Jessen læser to af novellerne i sin helhed for os. Ingen uddrag eller smagsprøver, hele noveller. Litterær forkælelse uden dikkedarer.

19. marts kl. 18

Kom med til Værk & Vinyl, et mix af samtale og vinylplader på grammofonen. Gæsterne denne aften, er Erik Jensen, forfatter, journalist og aktuel med bogen 'Kim Larsen/et livs sange', sammen med Thomas Brunstrøm - forfatter og medvært på en af Danmarks mest hørte musikpodcast 'Yummi Yummi' - den pt. bedste Kim Larsen-podcast.
Aftenen tager udgangspunkt i gæsternes gamle vinylplader med Kim Larsen, som de fletter ind i samtalen om nationalskjalden.

24. marts kl. 8.30

Denne tirsdag morgen kan du opleve Johan Davidsen og Kirsten Thorup i samtale med egen redaktør.
Som altid er der kaffe og croissanter til de morgenfriske – og mulighed for at købe signerede bøger (MobilePay) til nedsat pris (-20 %). Arrangementet er gratis.
Sted: Klareboderne 3, KBH K 

22. april kl. 18

Vi ønsker alle at være lykkelige. Efter Rikke Hertz’ mening er lykken en menneskeret, og du skal gøre, hvad du kan, for at omgive dig med mest mulig lykke livet igennem. På den måde kan du nemlig give mere af dig selv til andre. Rikke Hertz folder de tre spirituelle kernebegreber ud – karmalov, synkronicitet og mod – og lærer os kunsten at give alting videre, så lykken hele tiden cirkulerer.

Brug rabatkoden bogklub og køb billetter til særpris
Værk & Vinyl event

23. april kl. 18

Kom med til Værk & Vinyl, et mix af samtale og vinylplader på grammofonen.

I forbindelse med Gyldendals 250års jubilæum har forlagsredaktør og vinyl-elsker Ole Knudsen inviteret Bent Fabricius Bjerre og Niels Barfoed.

Sammen dykker de ned i Gyldendals gamle vinyler med stemmer fra Martin A. Hansen, Frank Jæger, Klaus Rifbjerg, Karen Blixen mfl.

Fabricius Bjerre har lovet at spille et nummer for os, så udover pladespilleren har vi også klaveret med på scenen denne aften.
Sundhed med nye øjne – Chris MacDonald og Bente Klarlund

26. maj kl. 19

Vores vært Mikkel Fønsskov har inviteret de to sundhedsapostle til middag og samtale i Apollos kantine på Charlottenborg. Hvorfor bliver vi stadig syge, stressede og angste, selvom vi aldrig har haft bedre muligheder for at trives?
Fønsskov forsøger at finde både svar og løsninger. Kom og bliv klædt på til et sundere liv efter en velsmagende sund middag, Frederik Bille Brahe serverer for os inden talken.

Billetten er inkl. middag og foredrag.