34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 399 kr.

Hvad er din læselyst farvet af?

Gyldendal har 8 bogklubber for voksne og 3 for børn. Uanset om du er mere til krimi end klassikere, mere til kærlighed end kogebøger har vi kun de bedste af de gode bøger.

Gyldendals Bogklub

Marie Løntoft

I Gyldendals Bogklub læser vi alt fra internationale bestsellere til de største danske udgivelser. Romaner, biografier og erindringer om kærlighed, svigt, tab og livet i alle dets afskygninger. Altid af højeste kvalitet og underholdningsværdi.

Samlerens Bogklub

Anita Egelund Sandvad

I Samlerens er vi glade, hvis bare vi kan læse lykkeligt til vores dages ende. Både de største klassikere af de forfattere, der allerede har booket en plads på stjernehimlen – og de nyeste stemmer, der fanger vor tid. Vi er kræsne, og vi står ved det. Fordi vi tror på, at én god bog kan forandre et helt liv.

Krimi & Spænding

Anita Egelund Sandvad

Krimi & Spænding er Danmarks største krimibogklub – til dig, der elsker krimier og spændingsromaner. Skandinaviske krimiserier; nervepirrende thrillere: (u)hyggelige vanedannende serier med hovedpersoner, man elsker at følge: I Krimi & Spænding kan du få det hele.

Psyke & Sjæl

Helle Arendschneider

Psyke og sjæl er en bogklub, der tager det spirituelle og åndelige univers seriøst – og hvor du kan møde spirituelt ligesindede. Vi har selv afprøvet en del grene inden for psykologi og spiritualitet, og hver måned støvsuger vi markedet for de bedste bøger om krop, sundhed, psyke og sjæl.

Gyldendal Historie

Anita Egelund Sandvad

I Bogklubben Historie holder vi af at fordybe os i fortiden og de begivenheder, der har skabt verden, som den ser ud i dag. De store verdenskrige, vikingetiden, Romerrigets fald, Danmarkshistorien – og epidemiens historie, videnskabens historie og biografier om store personligheder fra dengang og i dag. Gerne i flotte og overskuelige oversigtsværker, man kan tage frem igen og igen.

Bogklubben Flamingo

Marie Løntoft

I Bogklubben Flamingo vælger vi bøger med hjertet. Bøger der underholder og bevæger. Bøger du ikke kan lægge fra dig. Fra medrivende historiske dramaer til nutidige hjertebankende romaner. Fra familie- og hverdagsfortællinger til kærlighed, glamour og spænding.

Pædagogisk Bogklub

Sisse Tvegaard Andersen

Bogklubben Pædagogisk er for dig, der tager dit pædagogiske arbejde alvorligt. Vi er den hurtigste indgang til en verden fuld af inspiration, ny læring, nye metoder og pædagogiske klassikere.

Kender du vores børnebogklubber?