Et fællesskab, der dyrker samværet og barnets udvikling

Gyldendals Børnebogklub er din families indgang til en verden fuld af inspiration, tryghed og leg.


For os der besøger fantasiens verden med de små

Som forældre er vi vores børns læremestre i legen og fantasien og alle de sjove ting, vi kan lave sammen – og som er vigtige for at sætte skub i barnets udvikling. Her spiller bøger en stor rolle. For bøger er den bedste, vildeste og mest fantastiske verden, vi kan tage vores små børn med ind i. Plus børn, der får læst højt, bliver klogere på verden og bedre til at fordybe sig – fuldstændig som når mor og far læser.

Derfor elsker vi at læse højt og læse sammen i Gyldendals Børnebogklub. Vi udvælger de bedste, sjoveste og mest stimulerende bøger, der styrker barnets udvikling. Fra stof- og pegebøger, lærerige aktivitetsbøger til eventyrklassikerne og skøre børnefortællinger. Og til mor og far peger vi på et udpluk af de bedste bøger fra førende børne- og familieeksperter. Altid så velskrevne og lærerige, som du forventer, når bøgerne er udvalgt af Gyldendals Bogklubber. 

Velkommen i klubben.

- Sisse Tvegaard Andersen, redaktør i Gyldendals Børnebogklub
Gurli Gris pakke
MÅNEDENS BOG

Gurli Gris pakke

Indbundet

Rigtig mange børn kender de skægge tegnefilm om Gurli Gris fra Netflix, Youtube og særligt fra DR’s Ramasjang, hvor hendes popularitet er vokset støt over årene. Og det er ikke uden grund, at hun er populær - Gurli er nemlig en usædvanlig gæv, lille gris, der løser både store og små hverdagsdramaer med gåpåmod og godt humør. 

I denne bogpakke har vi samlet I to lækre billedbøger: GURLI GRIS OG DE GYLDNE GUMMISTØVLER og GURLI GRIS OG DEN MAGISKE ENHJØRNING. Glæd jer til to glade historier, hvor Gurli Gris, snarrådig som altid, løser et gummistøvlemysterium og helt uventet får Far Gris til at trylle. 

Fra 1 år.

Månedens bog pris219,95 kr.Klubpris 259,90 kr.

Vi har tidligere læst

Anne Kirstine Dam Christensen
Derfor læser jeg

Anne Kirstine Dam Christensen

30-07-2021

Måske husker du hende her fra bogklub-magasinet, hvor hun var redaktionschef i mange år. I dag står Anne Kirstine i spidsen for alt det inspirerende indhold i den nye lydbogstjeneste Chapter. Her fortæller hun om sin passion for bøger og om nogle af de læse- og lytteoplevelser, der har sat sig i hende for altid.

Vibeke Windeløv
Derfor læser jeg

Vibeke Windeløv

09-07-2021

Hun var i mange år synonym med Zentropa som Lars von Triers faste producer, og fra 2015 til 2017 var hun med-direktør for Betty Nansen Teatret. I Gyldendals Bogklubber er hun fast gæst i streamingprogrammet Månedens Bog, og her fortæller hun om sine yndlingsbøger. 

Flemming Møldrup
Derfor læser jeg

Flemming Møldrup

07-06-2021

Han er især landskendt som den ene af de to livsstilseksperter i tv-programmet ’Kender du typen’ og har også været vært på ’Vild med bøger’ på DR2. Nu er han aktuel med skilsmissebogen SLUG KAMELEN – DER KOMMER FLERE. Som læser sætter han pris på at lære noget nyt og nørdet  – om fx brænde eller bier.

Viser 3 ud af 19

Se alle dine medlemsfordele

Udsøgt udvalg, små priser, smart service og unik adgang