34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 399 kr.

Popsi & Krelles bedste bogtips

Popsi og Krelle BØGERNE OM KAPTAJN BIMSE
Den her serie er en af vores favoritter. Den er skrevet med enormt meget humor, og så er det bare en god historie, der bevæger sig mellem drøm og virkelighed.

BRØDRENE LØVEHJERTE
Det er en af verdens mest fantastiske bøger! Popsi kunne slet ikke vente med at læse den højt for sin søn, så hun sprang introen over, fordi den var lidt for uhyggelig for ham.

NYE OG GAMLE EVENTYR
De klassiske eventyr fra H.C. Andersen kan stadig noget, men det skal helst være dem, som er skrevet i et nutidigt sprog. Ellers bliver det for svært at læse op. Når man har læst dem, kan man læse Rune T. Kiddes fantastiske gendigtninger i bogen

H.C. ANDERLEDES. KRØLLEDE STREGER
Vi er vilde med Rasmus Bregnhøis tegninger, for eksempel dem om Hunden Ib, men også alle de andre, han står bag.

Gode råd fra Popsi & Krelle

LÆS LØS
Vi læser mindst en time hver aften og har pløjet os igennem rigtig mange børnebøger. Læsning giver børn et større ordforråd, og så åbner bøgerne for mange gode snakke med børn. 

FIND INSPIRATION I E-BØGER
Vi læser mange e- og lydbøger, og når vi så finder en, vi særligt godt kan lide, køber vi den som fysisk bog og læser den igen (og igen).

PRØV NOGET NYT
Der findes simpelthen så mange gode, nye børnebogsforfattere, der skriver helt fantastisk. Vi er for eksempel store fans af Kasper Hoff.